AMERICAN BIKE DAY    VALKENSWAARD    27 APRIL  2022
 Goede doel    Programma    Contact
 


Deze 3de American Bike Day Valkenswaard is op 27 april 2022 van 12:00 tot 18:00, Koningsdag.
De organisatie is in handen van Corry en Rob. Ger en Henri en Marij regelen de bikersmarkt en de bands.
Onze (gelukkig vele) vrijwilligers zijn leden van de Harley Davidson Club Nederland – regio Brabant/Zeeland. Zij zorgen ervoor dat alles op deze dag vlekkeloos verloopt. En natuurlijk rijden we zelf ook een Harley en organiseren we dit nog steeds in onze vrije tijd. Ons goede doel in 2022 is Metjehart, check hun website of de lokale facebookpagina als je wilt weten wat hen zo bijzonder maakt.

Wat kun je verder verwachten? In ieder geval twee live bands, een flinke bikersmarkt, spraakmakend straattheater, veel Amerikaanse motoren en heel veel gezelligheid.
Een American Bike Day is niet geslaagd als er niet heel veel bezoekers zijn. Iedereen is dus van harte welkom, er is voor iedereen ook wel iets leuks/nieuws te zien of te horen. Dit jaar is de American Bike Day op woensdag, er zijn overnachtingsmogelijkheden in de buurt.We beginnen officieel om 12.00 uur en we stoppen om 18.00 uur. Natuurlijk is de toegang gratis!

Ook dit jaar zijn er talloze sponsors die de uitvoering van dit evenement mogelijk maken. We zijn daar heel erg blij mee, want zonder sponsors was er geen American Bike Day. Dat geldt ook voor de facilitaire hulp van de gemeente Valkenswaard.

Natuurlijk kunnen we ook niet zonder alle vrijwilligers.

 
  Ons goede doel dit jaar
Geen fotobeschrijving beschikbaar.Stichting Met je hart werkt samen met huisartsen, ouderenverpleegkundigen, thuiszorgmedewerkers, wijkverpleegkundigen, pastors en buurtbewoners. Dit is een intensief proces maar zorgt ervoor dat we juist ook die onzichtbare groep ouderen kunnen laten deelnemen in de samenleving. Onze zorgpartners hebben goed zicht op kwetsbare ouderen die met eenzaamheidsgevoelens kampen en weinig sociaal contact hebben. Ouderen worden de eerste keer door hun uitgenodigd om die eerste drempel weg te nemen. Al onze gasten worden persoonlijk uitgenodigd en het team van Met je hart neemt vervolgens persoonlijk contact met de oudere op om te overleggen over wensen en mogelijkheden. We bereiken een vergeten groep ouderen en nemen we alle mogelijke drempels voor sociaal contact weg.

Niet eenmalig, maar structureel
De kracht van de ontmoetingen die wij ouderen bieden, is dat deze structureel en terugkerend zijn. Er ontstaat daadwerkelijk contact met buurtgenoten, jong en oud. Op deze manier kunnen we bijdragen aan het verzachten van eenzaamheid. 

Structurele ontmoetingen
Wij brengen ouderen uit dezelfde wijk/gemeente regelmatig met elkaar in contact en zorgen dat er mooie verbindingen ontstaan. Ze ontmoeten elkaar geregeld, bijvoorbeeld tijdens een uitje of via een stamtafel. We werken met lokale teams van vrijwilligers. Daarnaast inspireren en verbinden wij lokale inwoners om zelf in actie te komen tegen eenzaamheid. Mensen verbinden, dat is onze missie. Wij geloven dat samen zijn en samen ondernemen het leven fijner en rijker maakt.  
 
 
Programma ...Home...

Aanvang


Bikersmarkt

Live muziek

????????????????????

????????????????????

????????????????????

????????????????????

????????????????????

????????????????????

????????????????????

????????????????????


Einde

12:00


12:00 - 18:00

12:00 - 18:00

12:00 - 15:00

12:30 - 13:10

13:15 - 13:45

14:00 - 14:40

14:15 - 14:45

15:00 - 18:00

15:30 - 16:10

15:30 - 16:00


18:00Contact

Email:
Organisatie
Sponsors
Bikersmarkt

+31 (0)40 221 78 29Locatie: Markt Valkenswaard

Gratis toegang

Parkeren op eigen risico
...Home...
    copyright 2020 American Bike Day Valkenswaard